Robbert van Tilborg - senior projectmanager bij Janssen de Jong Projectontwikkeling, Cluster Projectontwikkeling

Hoe ziet een reguliere werkdag eruit voor jou?

“Geen dag is hetzelfde. Ik ben vanaf de ontwerp- tot en met de realisatiefase betrokken bij nieuwbouwprojecten. Dus de ene keer ben ik bezig met het ontwerp van de woningen en openbare inrichting, de andere keer op juridisch vlak inzake contractvorming met gemeenten of andere partijen. Indien nodig ondersteun ik de ontwikkelingsmanagers tijdens de acquisitiefase. Daarnaast ben ik betrokken bij de afdeling Special Projects, waar ik vanuit mijn kennis en ervaring verder invulling ga geven aan enkele vernieuwingsthema’s. Tevens werk ik samen met het team van Janssen de Jong Bouw aan de doorontwikkeling van het woningbouwconcept ModuFair. Ik heb dus een zeer breed takenpakket!”

JAJO - content afbeelding - Cluster Projectontwikkeling

Welke kernwaarde spreekt je het meest aan en waarom?

(Circulair, Lef, Oplossingsgericht, Samen en Energiek zijn de kernwaarden van Janssen de Jong Projectontwikkeling.) “Ik vind het moeilijk om er één te kiezen, omdat alle kernwaarden mij aanspreken. Ik heb met allemaal wel een bepaalde associatie. Lef, oplossingsgerichtheid en samenwerking zijn inherent aan mijn functie. Als ik er dan toch één moet kiezen, dan is dat ‘Energiek’. Je hebt energie nodig om verder te komen. Als de energie eruit is, wordt het lastig om iets voor elkaar te krijgen. Ik krijg ook energie van duurzame projecten. Het voor de wereld en ons nageslacht beter doen, daar staan we als organisatie voor. De samenwerking met New Horizon is hier een goed voorbeeld van. Daar ben ik heel trots op!”

contentpagina 620x375 px - Cluster Projectontwikkeling1

Waarom zou je iemand aanraden om bij Janssen de Jong Projectontwikkeling te komen werken?

“Er heerst hier een enorm ‘wij-gevoel’. We staan altijd voor elkaar klaar, zowel zakelijk als op andere vlakken. We vormen een hechte groep die er samen tegenaan wil. We zijn continu bezig met nieuwe kansen in de markt. De organisatie is erg laagdrempelig en er wordt echt naar jouw inbreng geluisterd. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zaken zelf op te pakken en waar nodig kun je altijd op hulp rekenen.”

“Er heerst hier een enorm ‘wij-gevoel’.”

Robbert van Tilborg, senior projectmanager
Werkzaam bij het Cluster Projectontwikkeling

Lees ook de ervaring van andere collega's