Albo Caribbean

Spreadfoto-1_Albo-Caribbean_Hato-Airport_R
Hato-Airport-IMG_1156-scaled
Hato-Airport-scaled
Hato-Airport-IMG_1154-scaled
Hato-Airport-IMG_1159-scaled
Hato-Airport-IMG_1162-scaled
Hato-Airport-IMG_1160-scaled

Locatie Industrieterrein Groot Davelaar 148 Willemstad
Curaçao

Albo Caribbean in Willemstad

Albo Caribbean is onderdeel van Janssen de Jong Caribbean. Wij ontwikkelen voor verschillende doelgroepen woonwijken. Dit doen we van conceptplanning tot implementatie en bouw. Albo Caribbean beschikt over een sterke reputatie als betrokken partner die zich bewust is van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Jarenlange ervaring

De woningen die wij realiseren moeten uiteraard tegemoetkomen aan de eisen en lifestyle van toekomstige bewoners. Bij het ontwerpen van een woning vormt marktonderzoek dan ook het uitgangspunt voor de architecten waarmee wij samenwerken. Dit leidt tot woningen die praktisch vormgegeven zijn en over logische indelingen beschikken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met factoren als temperatuur, wind en het uitzicht van de woningen.

Groot- en kleinschalig

Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis zijn wij in staat snel en adequaat te reageren op de wensen van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt. Albo Caribbean is in staat om zowel groot- als kleinschalige projecten succesvol te ontwikkelen.

Ieder project is uniek

Kenmerkend in onze werkwijze zijn kennis van zaken, korte lijnen en inlevingsvermogen. Wij hechten veel waarde aan samenwerking. Met lokale overheden, omwonenden en de toekomstige eigenaren of bewoners. Respect voor de belangen van de betrokkenen is van essentieel belang voor een succesvolle samenwerking.

Kwalitatief hoogstaand

De projecten van Albo Caribbean zijn kwalitatief hoogstaand en altijd optimaal afgestemd op zowel de locatie als de wensen van de klant. Ieder project is uniek. Daarom krijgt ieder project, ongeacht de grootte en aard, de aandacht die het verdient.

Judith HettingaGroup HR Manager

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Albo Caribbean?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures