AWM Infrastructure

AWM Infrastructure
AWM Infrastructure
AWM Infrastructure
AMC Unicon
AWM Infrastructure

Locatie Oranjestad
Aruba

AWM Infrastructure in Oranjestad

De Arubaanse Wegenbouw Maatschappij is één van de meest bekende en toonaangevende wegenbouwbedrijven op Aruba. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van projecten op het gebied van infrastructuur en civiele techniek. Wij zijn sinds 1961 op het eiland gevestigd en hebben ons sindsdien ontwikkeld tot een succesvolle en vooraanstaande organisatie.

Betrokkenheid

Wij realiseren turn-key infrastructurele en civieltechnische projecten. Onze klanten stellen onze hoge betrokkenheid bij het realiseren deze projecten bijzonder op prijs. Ons onderscheidend vermogen ligt enerzijds in onze flexibiliteit. Anderzijds hebben wij een reputatie hoog te houden als het gaat om het tijdig en binnen budget opleveren van onze kwalitatief hoogwaardige projecten.

Eigen asfaltmolen

Uiteraard willen wij onze beloftes aan onze klanten waarmaken. De Arubaanse Wegenbouw Maatschappij beschikt daarom over een eigen asfaltmolen, een grote voorraad grondstoffen, een goed geoutilleerde werkplaats met veel en divers eigen equipment en een goed gemotiveerd team dat bereid is om uitdagingen aan te gaan.

Door intensieve samenwerking met ons Arubaanse zusterbedrijf Albo Aruba N.V. zijn wij eenvoudig in staat om ook projecten uit te voeren die bouwkundige onderdelen bevatten.

Judith HettingaGroup HR Manager

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van AWM Infrastructure?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures