BWM Infrastructure

BWM-Bonaire-Airport-3
BWM-Bonaire-Airport-5
BWM-Bonaire-Airport-9
BWM-Bouwrijpmaken-FCB-1
BWM-Infra-rondom-Scholen-2
BWM-Kaya-Nikiboko-Noord
BWM-Klinkers-KFC-1
BWM-Sabadeco-1
BWM-Strekdam-Lac-Bay-1
Kruising-Papa-Cornes-1
Woonrijpmaken-FCB-3

Locatie Kaya Industria 43 Kralendijk
Bonaire

BWM Infrastructure in Kralendijk

Janssen de Jong opende in 1963 een vestiging op Bonaire: Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij (BWM). Sindsdien hebben wij vele projecten gerealiseerd voor de overheid, bedrijven en particulieren. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd voor ontwerp, ontwikkeling en uitvoering van infrastructuurprojecten (inclusief asfaltproductie).

Hoge kwaliteit

De Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij is dé civiele aannemer van Bonaire en realiseert ieder jaar tientallen grote en kleine projecten. Van een oprit bij een woning en de complete realisatie van een verkavelingsplan tot een maatwerk sportveld van asfalt, kunstgras of gravel.

Machinepark

Wij beschikken over zeer gekwalificeerd personeel, veel expertise en een ruim uitgerust machinepark. Hierdoor staan wij garant voor hoge kwaliteit bij ieder project. Dankzij de rondom aanwezige Caribische zee hebben wij ons gespecialiseerd in waterbouw. U kunt hierbij denken aan de constructie van pieren, meerpalen, kademuren en steigers voor cruise- en transportschepen en vissersboten.

Eigen asfaltcentrale

Wij beschikken over een eigen asfaltcentrale: Asfaltcentrale Centrale Bonaire (ACB). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de levering van asfalt altijd gebeurt. ACB produceert zowel zwart asfalt voor wegen als gekleurd asfalt voor fietspaden. Betonindustrie Bonaire – onderdeel van Betonindustrie Brievengat – is een belangrijke leverancier van bestratingswaren en beton sierproducten.

Judith HettingaGroup HR Manager

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van BWM Infrastructure?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures