Eigen Woning Plan

EWP-Brakkeput-folder-foto
EWP-Mahuma-ingang-wijk
EWP-Mahuma-k10
EWP_DSC5090
EWP20110731_006
EWP220620101006
EWP220620101010
EWPAchtergevel-Olympic
EWPAreal-Take-3
EWPIMG_4641
EWPZapateer-Zuid-lucht-foto

Locatie Industrieterrein Groot Davelaar 148 Willemstad
Curaçao

Eigen Woning Plan in Willemstad

Eigen Woning Plan (EWP) ontwikkelt en realiseert woningbouwprojecten op Curaçao. Deze woningbouwprojecten komen voort uit een Publiek Private Samenwerking met de lokale overheid. Binnen dit samenwerkingsverband brengt de overheid erfpachtterreinen in en ontwikkelt EWP hierop nieuwe woonwijken. Ook de aanleg van de hele infrastructuur maakt onderdeel uit van deze ontwikkelingen en wordt gedaan door onze zusteronderneming Curaçaose Wegenbouw Maatschappij (CWM).

Minder draagkrachtigen

Vanuit de overheid worden voorwaarden opgesteld voor deze ontwikkelingen, onder andere voor de doelgroep van de projecten. Deze projecten zijn bedoeld voor de stimulering van eigen woning bezit en dienen alleen voor de lokale bevolking en dan met name de minder draagkrachtigen. Velen hiervan staan al jaren op een wachtlijst van de overheid, welke wachtlijst de overheid met deze samenwerking wil verkorten.

EWP heeft de afgelopen jaren 481 woningen gerealiseerd en opgeleverd en is onlangs gestart met de verkoop van een nieuw project met 149 woningen.

Judith HettingaGroup HR Manager

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Eigen Woning Plan?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures