Janssen de Jong Groep hoofdkantoor

Pand Janssen de Jong Groep 's-Hertogenbosch
Pand Janssen de Jong Groep 's-Hertogenbosch 2
Janssen de Jong Groep medewerkers
Janssen de Jong Groep - Partner in de vastgoedcyclus

Locatie Julianaplein 10a
5211 BC ’s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 088 494 70 00

Janssen de Jong Groep behoort de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een partner in de vastgoedketen. Een partner met kennis en ervaring in het gehele proces: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Een partner die financiers en beleggers adviseert. Die samenwerkt met opdrachtgevers en overheden bij het creëren van duurzame en integrale oplossingen. Oplossingen die passen bij de vernieuwingsopdracht waar de wereld om vraagt en waar wij voor staan.

Dagelijks bouwen onze ruim 1.000 medewerkers Samen aan geluk, welzijn en welvaart voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze slogan “Let’s build happiness together!” Onze medewerkers doen zaken met Lef door Samen Oplossingsgericht uitdagingen aan te gaan. Zij staan centraal en vormen de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Wij willen een voorloper zijn in het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen. Wij willen voor beweging in de markt zorgen en invulling geven aan een duurzame maatschappij die ook voor toekomstige generaties leefbaar is.

Janssen de Jong Groep - Partner in de vastgoedcyclusJanssen de Jong Groep bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven, verdeeld over 6 clusters. Professionele bouwspecialisten die meestal onder eigen naam werken in kleine units van maximaal 100 collega’s die weten dat bouwen mensenwerk is. Vakmensen die op elkaar kunnen bouwen en zich specialiseren in een marktsegment waarin ze relevant en impactvol zijn.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in een prachtig monumentaal pand in ’s-Hertogenbosch.

Judith HettingaGroup HR Manager

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Janssen de Jong Groep hoofdkantoor?

    Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

    Bekijk alle vacatures