Janssen de Jong Projectontwikkeling West

JJPO_BVV0751M-HoutBleric
JJPO_BVV0797D-Sevenum
JJPO_BVV2677F-Kuukven-Baarlo-scaled
JJPO_BVV2790P-Balderijck-Oldenzaal-scaled
JJPOAbcoude-Land-van-Winkel_JJPO_JJBZ_2020-1-scaled
JJPOAbcoude-Land-van-Winkel_JJPO_JJBZ_2020-4-scaled
JJPODe-Afhang_Horst_02-3
JJPOEnschede_Duette_JJBN_JJPO_2020-4-scaled
JJPOHilversum015TBF
JJPOMaarssen_Aan-de-stille-Plas_2020_JJPO-1-scaled
JJPOMaarssen_Aan-de-stille-Plas_2020_JJPO-6-scaled
JJPOMaasbracht_Bosserhofsveld_2020_JJPO-6_LowRes
JJPOReeuwijk_De-Oude-Tol_6-NOM-woningen_2020_JJPO_JJBZ-2-LowRes
JJPOVinkeveen_Vinkeveld_24-woningen_2020_JJPO_JJBZ-3-scaled
JJPOZevenaar_24-woningen_Het-Kapiteel_2019_JJBO-1-scaled
JJPOZevenaar_24-woningen_Het-Kapiteel_2019_JJBO-4-scaled

Locatie Nijverheidsweg 16G
3534 AM Utrecht

Telefoonnummer 088 355 95 00

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling is gevestigd in Utrecht, Son en Breugel en Hengelo.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar, met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties. We zijn in staat ontwikkelingen voor eigen risico en rekening te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Son en Breugel, Utrecht en Hengelo bestrijken we een groot deel van Nederland en zitten we altijd in de buurt.

Eigen identiteit

Al onze ontwikkeling krijgen een eigen identiteit mee, passend bij de unieke fysieke en sociale omgeving van het project. Hierbij staat het realiseren van een blijvend prettig woon-, werk- en leefmilieu voorop. Uiteraard met oog voor detail van de woning of het bedrijfsgebouw en haar omgeving.

Wij hechten veel waarde aan transparante en praktische samenwerkingen met gemeenten, woningbouwverenigingen en marktpartijen. Niet voor niets worden wij vaak gevraagd voor het opstellen van wijkontwikkelingsplannen. Bewoners en belanghebbenden worden hierbij nauw betrokken. Vanwege ons uitgebreide netwerk met financiers en beleggers realiseren wij zowel projecten in de koopsector als in de (commerciële) huursector.

Duurzaamheid

Janssen de Jong Projectontwikkeling streeft naar een duurzame samenleving. Onze ambities gaan verder dan alleen de aandacht voor het realiseren van energiezuinige gebouwen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Wij ontwikkelen niet alleen voor het nu, maar kijken continu naar de toekomst van de gebruiker, het vastgoed en haar omgeving.

Wij zijn van mening dat je duurzaamheid niet bereikt door hoogwaardige technische installaties ‘achteraf’ aan je ontwerp toe te voegen. Een project wordt pas echt duurzaam als je vanaf het eerste concept alle duurzaamheidsaspecten integraal in het ontwerpproces meeneemt. Bijvoorbeeld door zuinig om te gaan met energie, de zorg voor het milieu en aandacht voor de gezondheid van de gebruiker. Dit vormt onze leidraad bij de ontwikkeling van scholen, multifunctionele accommodaties, gemeentehuizen, zorgvoorzieningen, bedrijfsgebouwen en woningen.

Certificeringen

Janssen de Jong Projectontwikkeling is lid van de NEPROM, NVB, het SWK en is ISO 9001 en ISO14001-gecertificeerd, de standaard op het gebied van milieumanagement.

Download pdf corporate brochure

Joanne ReevesManagementassistent

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Janssen de Jong Projectontwikkeling West?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures