Koninklijke Woudenberg Ameide

KWB01_07_19-KWB-Mannheimer-villa-0720-scaled
KWBDelft_Stedin_2019-6-scaled
KWBDelft_Stedin_2019-38-scaled
KWBphotostique-woudenberg-02798-scaled
KWBphotostique-woudenberg-02859-scaled
KWBphotostique-woudenberg-02983-scaled
KWBphotostique-woudenberg-02715-scaled
KWBDelft_Stedin_2019-21-scaled
KWBphotostique-woudenberg-02651-scaled

Locatie Voorstraat 7
4233 EA Ameide

Telefoonnummer 088 355 96 00

Koninklijke Woudenberg in Ameide

Koninklijke Woudenberg is een gespecialiseerd, gecertificeerd en erkend restauratiebouwbedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Ameide. Al sinds 1799 komt de naam Woudenberg voor in relatie tot restaureren en bouwen. Woudenberg is na de Tweede Wereldoorlog uitgegroeid tot een eigentijds modern restauratiebouwbedrijf. Wij hebben vele monumenten gerestaureerd en een groot aantal tot de verbeelding sprekende projecten gerealiseerd. In 1987 heeft Woudenberg het predicaat Koninklijk toegekend gekregen.

Vakmanschap en partnerschap

Koninklijke Woudenberg investeert continu in vakmanschap en partnerschap. Hierdoor kunnen we onze klanten toegevoegde waarde blijven leveren, ook naar de toekomst. We willen namelijk onze toonaangevende positie blijven vervullen als bouwbedrijf in de markt van cultureel erfgoed. Onze missie is dan ook: ervoor zorgen dat iedereen kan blijven genieten van historische gebouwen. In de ontwerpfase, tijdens de werkzaamheden en in de toekomst.

Trots

Al vele decennia herstellen onze vakmensen ons cultureel erfgoed. Met vakmanschap, trots en zorgvuldigheid. Vanwege de kennis, kunde en ervaring van onze ambachtslieden zijn wij in staat oplossingen te bedenken voor specifieke klantbehoeften. Koninklijke Woudenberg heeft een groot aantal restauratiespecialisten in eigen huis. Of het nu om restaureren, herbestemmen, renoveren, of onderhoud gaat.

Partner

Ons vakmanschap zetten we ook in bij onze partners. Ook daarin creëren wij nieuwe partnerschappen. Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen in het bouwproces zodat iedereen kan blijven genieten van het cultureel erfgoed en het bijzondere karakter van een gebouw. Dit doen we door mee te denken met de behoeften en mogelijkheden in de klantvraag.

Koninklijke Woudenberg is gevestigd in Ameide en Maastricht.

Angela RomijnPersoneel en Salaris Functionaris





    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Koninklijke Woudenberg Ameide?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures