Ocmer

Tafetex - Ocmer
Aliplast - Ocmer
Bahpol - Ocmer
Bilplast - Ocmer
Buttimer - Ocmer
Energoserwis Biuro - Ocmer
Durable - Ocmer
Tommark - Ocmer
Intrograf - Ocmer
Komahold- Ocmer
Energoserwis Biuro - Ocmer
Medax - Ocmer
Wolbrom - Ocmer
Medax - Ocmer
Superfos - Ocmer

Locatie Al. Kościuszki 80/82
90-437 Łódź
Polen

Telefoonnummer 00 48 426 34 87 90

Ocmer in Łódź

Ocmer behoort tot de top 10 turn-key bouwbedrijven in Polen. Wij realiseren op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of hybride. Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 1.000.000 m2 bedrijfsruimte gerealiseerd voor honderden klanten in diverse sectoren. Ocmer is gevestigd in Lódz (Polen).

Totaaloplossing

Ocmer biedt opdrachtgevers turn-key totaaloplossingen. Wij realiseren bouwprojecten vanaf ontwerp tot en met sleutelklare oplevering. Hierbij ontzorgen wij opdrachtgevers met de engineering, de productie, het transport, de montage, het project management en het verkrijgen van bouwvergunningen.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring en conceptmatige aanpak zijn wij in staat de optimale oplossing te bieden voor de specifieke behoeften van opdrachtgevers. Voorbeelden van gerealiseerde bedrijfspanden zijn: productieruimten, magazijnen met kantoren, distributiecentra, markthallen, sportzalen, recyclingbedrijven, fabrieken en benzinestations.

Hoge klanttevredenheid

Ocmer besteedt in haar bedrijfsvoering veel aandacht aan klanttevredenheid. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Ocmer kiest!

Download pdf brochure Ocmer

Angélica NeelenHR Adviseur

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Ocmer?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures