Remco Ruimtebouw

- Remco Ruimtebouw
Productiehal met magazijn voor Ekon in Born. - Remco Ruimtebouw
Itsme - Venlo - Remco Ruimtebouw
Koffiepartners - Remco Ruimtebouw
Koffiepartners - Remco Ruimtebouw
Koffiepartners - Remco Ruimtebouw
Koffiepartners - Remco Ruimtebouw
Koffiepartners - Remco Ruimtebouw
Twello - Nikkels uitbreiding - Remco Ruimtebouw
Oldenburger Fritom - Remco Ruimtebouw
Pita-Bakkerij-Wijchen - Remco Ruimtebouw
Pita-Bakkerij-Wijchen - Remco Ruimtebouw
SunWeb - Remco Ruimtebouw
MIDDELBEERS - Opslagloods voor hout voor Viteka. - Remco Ruimtebouw
Bedrijfsruimte met kantoor, 568 m2 - Remco Ruimtebouw
SunWeb - Remco Ruimtebouw
SunWeb - Remco Ruimtebouw

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 004 93 00

Remco Ruimtebouw in Nieuwkuijk

Een megastore op Aruba, een distributiecentrum van meer dan 20.000 m2 in Vianen, een kantoor met coffee experience center in Zwijndrecht… Met meer dan 5.000 panden ‘op de teller’ heeft Remco Ruimtebouw de meest uiteenlopende bedrijfspanden opgeleverd. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Elk project een eigen verhaal, maar allemaal met hetzelfde ingrediënt: staal.

Anno 1972

We begonnen in 1972 met een handjevol enthousiastelingen. We hadden het dealerschap van een Amerikaanse leverancier van bedrijfshallen en dat bleek een succes. Met hard werken en dankzij vele mooie klanten zijn we uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting.

Systeembouw in staal

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen, zoals de staalconstructie en wand- en dakelementen, worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Onze bouwteams monteren alle elementen vervolgens tot één geheel.

Ons bouwsysteem staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd. Het resultaat? Een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling die volledig aan uw wensen voldoet.

We zitten er bovenop

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom zorgen we voor één vaste contactpersoon die vanaf het eerste gesprek het overzicht voor u behoudt. En reken maar dat we er tijdens het bouwproces bovenop zitten. Deze aanpak zorgt ervoor dat veel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor ons kiezen. En daar zijn we trots op!

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. We hebben ervaring in onder meer Afrika, het Caribisch gebied, Centraal- en Oost Europa en het Midden Oosten. Meer weten? Remco International helpt u graag verder!

Download pdf brochure Remco Ruimtebouw

Angélica NeelenHR Adviseur

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


    Alle vacatures van Remco Ruimtebouw?

    Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

    Bekijk alle vacatures