Revolve Development

Flexwonen_defuik2_2678x1600px
2.4-khara-woods-B4HszZLE5-g-unsplash-1-scaled-1
OAK_Home_Header_644x865
circulaire-huisvesting
3.5-scaled-1
FLEXWONEN_Home_644x865px

Locatie Nijverheidsweg 16G
3534 AM Utrecht

Telefoonnummer 06-27005992

Revolve Development in Utrecht

Revolve is een creatieve conceptontwikkelaar met lef. Een start-up omgeven met ervaring en expertise. We stretchen wat mogelijk is, met een belangrijk doel voor ogen: een positieve impact. Niet voor niets zeggen we: 100% geluk, 0% CO₂. Dat is ambitieus en dat is nu net waar wij, samen met onze partners, voor gaan. Doe je mee? Rethink, reshape, revolve.

Design thinking

Mens en milieu vragen om anders. Revolve gaat de conceptontwikkeling van vastgoed aan. Eigenwijs, duurzaam en gedurfd, met altijd oog voor de balans tussen omgeving en gebouw. Onze werkwijze is een tikkeltje eigenwijs: via design thinking creëren we iets nieuws waar klanten, stakeholders en de omgeving van het project al vroeg bij betrokken zijn. Zo komen we samen tot het beste idee en ontwerp. Dit is de manier waarop we duurzame ambities waarmaken.

100% geluk en 0% CO₂

Met de ambitie gebouwen en gebieden te ontwikkelen die zowel CO₂-neutraal als circulair zijn, kom je er niet. Juist gebruikers en omwonenden zijn van grote toegevoegde waarde bij gebouw- en gebiedsontwikkeling. Nog te vaak staan technische ontwikkelingen op zichzelf, waarmee comfort en kwaliteit afneemt. Daarom ontwikkelt Revolve Development vanuit het design thinking principe, waarmee eindgebruikers vroegtijdig meedenken én meebeslissen voor een optimaal eindresultaat. Ons doel is 100% geluk en 0% CO₂.

Portfolio Revolve Development

Revolve Development is een ontwikkelaar die zowel risicodragend als gedelegeerd aan de slag gaat. Als 100% dochter van JAJO kan Revolve Development rekenen op alle expertises in huis. Zo is zusteronderneming New Horizon volledig toegespitst op het complementaire ‘urban mining’. De positie als start-up biedt Revolve Development de ruimte om tot de beoogde vernieuwing te komen.