Woody Building Concepts

EBH0665-scaled
AdobeStock_176358113-scaled
AdobeStock_222223011-scaled
interior-design-1682396-scaled
JLM01525verkleind
JLM01597verkleind
SE_Savonlinnan_Kirjasto_VH-1verkleind
stadskantoor-Venlo09verkleind
stora_enso_suomi-11verkleind
EBH0672verkleind
EBH1297verkleind
EBH3684verkleind
3verkleind
AdobeStock_328517624verkleind
ASR_Hans-van-Cooten_MG_7162averkleind
D_EGG_125verkleind
DSC_0080verkleind

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 205 34 70

Woody Building Concepts in Nieuwkuijk

Building the future of workspaces

Bij Woody Building Concepts ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we innovatieve toekomstbewuste gebouwen. Dat doen we op het snijvlak van Eco en Hightech. Slimme bedrijfshuisvesting waarin het gezond en aangenaam werken is.

Gezondheid, circulariteit en betaalbaarheid

We willen toonaangevend zijn in gezondheid, circulariteit en betaalbaarheid. Onze gebouwen bieden zowel de gebruikers als de eigenaar van het gebouw toegevoegde waarde. We creëren oogstrelende gebouwen die de omgeving mooier maken. Natuurlijk in hout!

Onze missie: de beste huisvesting realiseren om organisaties en mensen te laten floreren.

Hightech houtbouwconcept

Woody Building Concepts vormt samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw, Pvvt, ServicebouwPlus, Remco International en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting van JAJO. Samen zijn wij experts in conceptmatige nieuwbouw voor bedrijfshuisvesting en hebben we in meer dan 45 jaar duizenden projecten gerealiseerd in staal, beton én hout. Onder de merknaam Woody Building Concepts realiseren wij projecten vanuit een innovatief hightech houtbouwconcept.

Hoogwaardige samenwerking

Wij werken samen met producenten en co-makers die ieder koploper en expert zijn in hun eigen werkveld. We kiezen voor A-merken die elkaar versterken. We bundelen onze innovatieve kracht en vertalen deze naar toekomstbewust oplossingen en producten. Woody Building Concepts brengt de modules samen en monteert deze tot complete nieuwbouwprojecten.

De beste huisvesting

De beste huisvesting betekent voor ons “huisvesting met de meest optimale toegevoegde waarde”. Toegevoegde waarde voor zowel de gebruikers als de eigenaar van het gebouw. Toegevoegde maatschappelijke waarde door duurzaamheid, circulariteit en schoonheid. Natuurlijk met gezonde materialen.

Gezond

In de natuur voelen we ons prettig. We worden er rustig van. Dus waarom niet de natuur in onze werkomgeving integreren? Daarom bouwen we complete kantoren en bedrijfspanden in hout, zodat het in de basis al een natuurlijke uitstraling heeft.

Circulair

Duurzaam is tegenwoordig de norm, maar wij leggen de duurzame lat graag nog hoger. Onze norm is circulair en met ons houtbouwconcept maken we een circulaire werkomgeving realiteit. Een plek waar je graag werkt, omringd door natuurlijke materialen.

Betaalbaar

We bouwen in hout, modulair en circulair. Dat betekent dat we met houten elementen en modules een gebouw creëren. Dat gebouw kan voor eeuwig gebouwd worden, maar we kunnen het ook weer demonteren en weer opbouwen.

Download pdf brochure Woody Office

Tanja HeetkampSenior HR Adviseur

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op!

(088) 205 34 70

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Woody Building Concepts?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures