Pvvt

8223-wageningen-ultra
CromvoirtGolfbaan12TBF
CromvoirtGolfbaan13TBF
CromvoirtGolfbaan18TBF
CromvoirtGolfbaan19TBF
Heyl-Honselersdijk-12068-190226TB25
IMG_0338-scaled
IMG_7957-scaled
Koffiepartners-1
Koffiepartners-2
pvvT-Schoorsveld-Heeze18TBF
pvvT-Schoorsveld-Heeze23TBF
pvvT-Schoorsveld-Heeze25TBF

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 205 34 60

Pvvt in Nieuwkuijk

Pvvt ontzorgt haar opdrachtgevers volledig met vakmanschap en creativiteit. Door continu out of the box te denken verrassen wij u met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing op maat. Functioneel, passend bij uw onderneming, binnen budget en binnen planning.

Allerbeste eindresultaat

Vakmanschap en creativiteit vormen de sleutel tot ons succes. Onze toegevoegde waarde zit enerzijds in onze jarenlange kennis en ervaring en anderzijds in het feit dat wij onze opdrachtgevers vanaf het allereerste moment volledig ontzorgen. Wij denken mee, geven gevraagd én ongevraagd adviezen en gaan uitsluitend voor het allerbeste proces en eindresultaat.

Nieuwbouw en bestaand

Het is ons om het even of het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Pvvt biedt altijd de beste oplossing voor industrieel vastgoed. Dus ook wanneer u een verouderd pand wilt transformeren naar een modern en eigentijds gebouw.

Totale ontzorging

Pvvt beheerst het hele proces vanaf afbouw- of interieurontwerp, engineering en realisatie tot en met nazorg. Wij beschikken over een eigen productielocatie, gespecialiseerde medewerkers en zijn onder meer preferred supplier van Trespa, Rockpanel, Eternit, Plastica en Cembrit. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

Download pdf brochure van Pvvt

Tanja HeetkampSenior HR Adviseur

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op!

(088) 205 34 60

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Alle vacatures van Pvvt?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Bekijk alle vacatures