contentpagina 620x375 px - Cluster Bedrijfshuisvesting3

Win-win

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers die de ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, beter in hun vel zitten, beter kunnen relativeren en sneller nieuwe dingen leren. Dat geeft zelfinzicht, waardoor je weet waar je krachten en uitdagingen liggen. En dat komt je resultaten en de samenwerking met je collega’s ten goede. We bieden verschillende mogelijkheden:

Christopher Bonafacio, trainee werkvoorbereiding en uitvoering, Cluster Wonen

Traineeship

Wanneer je als trainee bij ons start krijg je een coach toegewezen die jou gedurende dit werk-/leertraject begeleidt. Om jezelf zo breed mogelijk te oriënteren ga je ervaring op doen bij meerdere dochterondernemingen. In Nederland en – indien mogelijk – ook op de Caribbean.

Lees verder!

Frank Meermans 6

E-learning

Janssen de Jong Groep wil ook als werkgever impact hebben in de markt, zodat teamplayers met lef zich graag bij ons aansluiten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het behouden en inspireren van onze medewerkers. Ons intern e-learning platform draagt hier zeker aan bij.

Lees verder!

Cluster Wonen - Bouw 01

Opleidingen

Merk je dat je meer kennis nodig hebt om een verdiepingsslag binnen je functie te kunnen maken? Dan kun je hier hierover in gesprek gaan met je leidinggevende en de afdeling HR. Zij adviseren je en helpen een passende opleiding te vinden.

Lees verder!