contentpagina 620x375 px - Cluster Bedrijfshuisvesting3

Win-win

Als je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, zit je beter in je vel, kun je beter relativeren en sneller nieuwe dingen leren. Daar zijn we van overtuigd. Persoonlijke ontwikkeling geeft je namelijk zelfinzicht, waardoor je weet waar je krachten en uitdagingen liggen. Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden en trajecten om jezelf verder te ontwikkelen.

Christopher Bonafacio, trainee werkvoorbereiding en uitvoering, Cluster Wonen

Traineeship

Werken, leren en een schat aan ervaring opdoen. Dat staat je als trainee bij JAJO te wachten. Om je zo breed mogelijk te oriënteren ga je ervaring op doen bij verschillende dochterondernemingen. In Nederland en – indien mogelijk – óók op de Caribbean. Natuurlijk staat er een enthousiaste coach klaar om je te begeleiden bij jouw werk-/leertraject.

Lees verder!

Frank Meermans 6

E-learning

De Janssen de Jong Academy is een online kennisplatform voor de continue ontwikkeling van medewerkers en de onboarding van nieuwe medewerkers. Dé plek waar werken en leren elkaar ontmoeten.

Lees verder!

Cluster Wonen - Bouw 01

Opleidingen

Merk je dat je meer kennis nodig hebt om een verdiepingsslag binnen je functie te kunnen maken? Dan kun je hier hierover in gesprek gaan met je leidinggevende en de afdeling HR. Zij adviseren je en helpen een passende opleiding te vinden.

Lees verder!