Over solliciteren

Houd er rekening mee dat deze procedure bij bijvoorbeeld zwaardere of buitenlandse functies enigszins kan afwijken.

Lees meer over de sollicitatieprocedure

Iedere nieuwe medewerker wordt gekoppeld aan een buddy. Wij stellen een uitgebreid inwerkprogramma voor jou op, afhankelijk van je functie. Zo kun je de eerste weken kennismaken met je nieuwe collega’s. Hierdoor voel je je snel thuis binnen onze organisatie.

Over de mensen

Er zijn ruim 1.000 medewerkers bij ons in dienst. Zij werken bij onze vestigingen in Nederland, het Caribische gebied en Polen. Per vestiging werken we met maximaal 100 collega’s. Zo blijft onze organisatie wendbaar en het persoonlijke en informele karakter gewaarborgd.

De werksfeer is informeel en gemoedelijk. Er wordt hard gewerkt, maar gezellig ontspannen of een leuke activiteit met collega’s is zeker zo belangrijk.

Over de arbeidsvoorwaarden

Al onze medewerkers krijgen een mobiele telefoon van de zaak. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we je eenvoudig op de hoogte kunnen houden van actuele zaken. Daarnaast is de telefoon voorzien van onze Veilig Vakwerk App en de Speak Up! App. Een laptop of auto van de zaak is afhankelijk van de functie. De HR functionaris van de vestiging waar je solliciteert kan je meer vertellen hierover.

Over de arbeidsvoorwaarden

Deze staan vermeld in de vacaturetekst.

Wij hanteren de bouwvak, maar het aantal weken bedrijfssluiting verschilt per dochteronderneming.

Dit verschilt per dochteronderneming. De juiste CAO staat bij elke vacature vermeld. De meeste dochterondernemingen werken volgens de Bouw CAO. Een enkele dochteronderneming valt onder de Metalektro.

Over het bedrijf

Het hoofdkantoor van JAJO is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De dochterondernemingen zijn verspreid over Nederland, het Caribische gebied en Polen. De adresgegevens van de desbetreffende vestiging staan telkens bij de vacature vermeld.

JAJO bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven, verdeeld over zes clusters. Professionele bouwspecialisten die meestal onder eigen naam werken. Bekijk hier het organogram.

Ja, die hebben wij!

Download de gedragscode

Op kantoor wordt gewerkt met flexibele werktijden. Op de bouwprojecten wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 u.