Martijn van der Linden, projectmanager bij Janssen de Jong Bouw Zuid, Cluster Wonen

Solliciteren

Dag nieuw talent. Leuk dat je bij ons wilt werken! Stuur ons je motivatie en CV en wij sturen je een ontvangstbevestiging zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen.

Iris Holtrop - werkvoorbereider bij Janssen de Jong Bouw Oost - Cluster Wonen

Eerste ontmoeting

Onze eerste date. Spannend? Niet nodig. Je bent van harte welkom op de vestiging voor een eerste kennismaking. Wij zorgen voor een kop koffie of thee en een eerste indruk van ons bedrijf. Jij krijgt alle ruimte voor jouw verhaal. Dit gesprek heb je met je toekomstig leidinggevende en/of de HR adviseur van de betreffende vestiging.

contentpagina 620x375 px - Cluster Bedrijfshuisvesting3

Assessment (soms)

Wij willen uiteraard dat jij kunt uitblinken in je nieuwe functie. Daarom kan een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Zo kunnen wij een beter beeld vormen van hoe je in bepaalde werksituaties reageert en of dit past binnen het bestaande team.

contentpagina 620x375 px - Cluster Bedrijfshuisvesting24

Introductieprogramma

Als alle papieren getekend zijn, dan bereiden wij je komst voor. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, zorgen we dat er op je eerste werkdag een persoonlijk introductieprogramma voor je klaarligt. Hierin zijn bijvoorbeeld allerlei kennismakingsgesprekken met je collega’s en je buddy opgenomen. Ook leer je van alles over de organisatie en je nieuwe functie.

contentpagina 620x375 px - Cluster Wonen - Onderhoudplus8

Wegwijzer

Waar kan ik terecht voor kantoorbenodigdheden? Wie regelt mijn werkkleding? Hoe zit het met mijn vakantiedagen? Het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen vind je in onze digitale Wegwijzer. Handig, want dat scheelt je veel zoektijd.

Ook werken bij dit leuke bedrijf? Bekijk onze vacatures!