JAJO Closing the circle together contentpagina 620x375 px

Closing the circle, together

JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. Onze missie is samen de cirkel sluiten.

Contentpagina - Cluster Caribbean 3

Medewerker staat centraal

Bouwen is mensenwerk. Daarom staan de medewerkers centraal in onze organisatie. Jullie vormen immers de sleutel tot het succes van JAJO. Persoonlijke ontwikkeling speelt hierin een belangrijke rol. Met persoonlijke ontwikkelingsplannen en door mee te denken in jouw studiebehoefte ondersteunen wij je hierbij. We investeren graag in leergierig en nieuwsgierig talent, in persoonlijke groei, eigenaarschap en strategisch leiderschap.

Hieronder tref je onze waarden & principes.

Vacature Projectontwikkeling

Zaaien dan Oogsten

Nu is het moment om te excelleren in circulaire ambities. Maar als je geen goede grond hebt om zaden in te laten groeien, krijg je nooit een goede oogst. JAJO stimuleert ondernemerschap, mandaat en follow-up door alle lagen heen om tot korte beslislijnen en snelle implementatie te komen. Om relevant te blijven, blijven we strategische overnames doen, lijven wij de nieuwe generatie denkers en doeners in en leiden ze op. We investeren in ‘de ander’, om samen te kunnen groeien.

contentpagina 620x375 px team boot met zon

Wees de verandering

De gemakkelijkste manier om de toekomst te voorspellen, is ‘m uit te vinden. Dus als we zeggen dat we samen de cirkel sluiten, moeten we deze fundamentele verandering die we graag willen zien, blijven bedenken, organiseren en oplossen. Iedere dag opnieuw, met lef!

Kom jij ons team versterken?

Toon jij initiatief, ben je pro-actief en houd je ervan verantwoordelijkheid te nemen? Dan kom je binnen JAJO goed tot je recht.