Janssen de Jong Groep - content afbeelding - diagram van Clusters met logo

Persoonlijk en informeel

Janssen de Jong Groep is een financieel gezonde organisatie met ruim 1.000 medewerkers in dienst. De Groep bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven verdeeld over zes clusters. Onze professionele bouwspecialisten werken meestal onder eigen naam met maximaal 100 collega’s per vestiging. Zo blijft onze organisatie wendbaar en houden we de sfeer persoonlijk en informeel.

Janssen de Jong Groep - content afbeelding - cirkel met Clusters

Partner in de vastgoedcyclus

Janssen de Jong Groep behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een partner in de vastgoedketen. Een partner met kennis en ervaring in het gehele proces: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Een partner die financiers en beleggers adviseert. Die samenwerkt met opdrachtgevers en overheden bij het creëren van duurzame en integrale oplossingen. Oplossingen die passen bij de vernieuwingsopdracht waar de wereld om vraagt en waar wij voor staan.

Janssen de Jong Groep - content afbeelding - Cluster Urban Mining - foto vanuit de lucht

Wij slopen niet, wij oogsten

Voorop lopen doen we onder andere door het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen in onze leefomgeving. We willen voor beweging in de markt zorgen. Samen met het Cluster Urban Mining willen wij een versnelling in de transitie naar een circulaire bouw- en vastgoedeconomie bewerkstelligen.